Administratieve dienstverlening

Uw administratie altijd op orde. Een uitstekende keuze.

Een efficiënte, heldere financiële administratie is onmisbaar voor uw onderneming. Een basisvoorwaarde die u altijd inzicht en energie oplevert om op ieder moment de juiste beslissingen te nemen of verantwoording af te leggen. En met de persoonlijke aanpak van Van der Burg Accountancy & Advies ook nog eens proactief en vernieuwend.

Uw financiële administratie

  • Perfect ingericht, gebruiksvriendelijk
  • Volledig verzorgd
  • Altijd up-to-date, inzichtelijk en bereikbaar

Online boekhouden. Snel en makkelijk schakelen.

Met het online boekhoudpakket van Van der Burg Accountancy & Advies is een optimale samenwerking gewaarborgd. Scan, mail of upload uw facturen en documenten heel eenvoudig. (Automatische) koppelingen met bank- en klantgegevens en eigen systemen maken het (ver)werken uiterst gemakkelijk en efficiënt. De persoonlijke aandacht en de snelle, adequate verwerking maken de samenwerking plezierig.

Persoonlijk dashboard

In één oogopslag zien hoe u ervoor staat. Heldere overzichten, grafieken, barometers. De cijfers zijn uiteraard actueel.

Check. Dubbelcheck.

Van der Burg Accountancy & Advies checkt altijd nauwkeurig uw administratie op volledigheid, authenticiteit en wet en regelgeving. Een zaak van vertrouwen.

Flexibel. U bepaalt.

Of u uw administratie zoveel mogelijk in eigen regie houdt of alles graag uitbesteedt, dagelijks inzicht wilt of alleen op afroep; het boekhoudpakket is zeer flexibel in te richten conform uw wensen.

Uw gegevens safe en bereikbaar.

Veilig opgeborgen en toch altijd en overal voor u beschikbaar. Netjes gerangschikt en overzichtelijk. Niets ontbreekt. Uw digitaal archief in de cloud wordt nooit stoffig.

Tijd voor analyse en advies. Alle tijd voor ondernemen.

Een doelmatige administratie maakt de tijd voor ons vrij om u van dienst te zijn met heldere analyses, verfrissende adviezen en vernieuwende inzichten. We geven u graag alle tijd.

contact

Van der Burg Accountancy & Advies
Appelgaard 48
2995 XP Heerjansdam
Dennis van der Burg RA 06 - 1830 1819
dennis@vanderburgaea.nl