Persoonlijk betrokken

Van der Burg Accountancy & Advies is opgericht door Dennis van der Burg. Begin 2015 heeft hij zijn studie tot Registeraccountant met succes afgerond. Hij heeft veel kennis en ervaring opgedaan als controlerend accountant bij PwC en als manager Financial Control in het bedrijfsleven. Bij PwC heeft Dennis de mogelijkheid gekregen om kennis te vergaren binnen een diversiteit aan ondernemingen in verschillende sectoren (handel, bouw, zakelijke dienstverlening, olie & gas, transport & logistiek e.a.). Tevens waren dit ondernemingen in verschillende groottes, van beursgenoteerd tot aan kleine bedrijven, met ieder hun charmes en manier van werken.

Mede door zijn achtergrond en het vele contact met verschillende ondernemers begrijpen wij als geen ander dat ondernemers maar met één ding bezig willen zijn: ondernemen. Tegelijkertijd brengt ondernemen ook risico’s en verplichtingen met zich mee, zoals administratieve en belastingtechnische vraagstukken, waar ondernemers geen of beperkte aandacht aan kunnen dan wel willen geven. Van der Burg Accountancy & Advies kan deze vraagstukken op een betrouwbare en deskundige wijze voor u uit handen nemen, waarbij persoonlijk contact, samenwerking en open communicatie hoog in het vaandel staan.

Wanneer u op zoek bent naar een accountantskantoor die op een proactieve manier met u wilt samenwerken en waar u op een informele en open wijze mee kunt communiceren, dan bent u bij Van der Burg Accountancy & Advies op het juiste adres.

contact

Van der Burg Accountancy & Advies
Appelgaard 48
2995 XP Heerjansdam
Dennis van der Burg RA 06 - 1830 1819
dennis@vanderburgaea.nl